loading...
اخبار روز ایران و جهان
مدیر بازدید : 491 دوشنبه 03 مهر 1391 نظرات (0)

باراک اوباما: درخواست اسرائیل برای تعیین خطوط قرمز برای برنامه هسته ای ایران فقط صداهایی هستند که من تلاش می کنم آنها را نشنوم...


به گزارش یدیعوت آحارانوت و اسرائیل نشنال نیوز، "باراک اوباما" با بیان این مطلب در ادامه گفت : درخواست اسرائیل برای تعیین خطوط قرمز برای برنامه هسته ای ایران فقط صداهایی هستند که من تلاش می کنم آنها را نشنوم.

وي که با شبکه خبری سی.بی.اس گفتگو می کرد در ادامه افزود : زمانیکه می خواهیم درباره امنیت ملی آمریکا تصمیم گیری کنیم هر چیزی را که برای منافع مردم آمریکا لازم باشد انجام می دهم و در این راه تمام سر و صداهای مزاحم را نشنیده می گیرم.

اوباما این سخنان را در واکنش به فشار مقامات رژیم صهیونیستی بویژه "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر این رژیم برای تعیین خطوط قرمز علیه برنامه صلح آمیز هسته ای ایران ایراد کرد.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه برای آنکه مقامات رژیم صهیونیستی را بیش از این ناراحت نکند گفت: هم اکنون در خصوص موضوع هسته ای ایران، من یک تعهد در قبال اسرائیل حس می کنم، این یک تعهد است و اجبار نیست و آن اینکه آمریکا و اسرائیل باید با یکدیگر همکاری و مشورت زیادی داشته باشند.

به نوشته یدیعوت آحارانوت، این سخنان به دنبال افزایش تنش ها میان نتانیاهو و رئیس جمهور آمریکا در خصوص ایران ايراد شدند. دو هفته قبل اوباما و نتانیاهو با یکدیگر بصورت تلفنی در خصوص این موضوع (تعیین خطوط قرمز) صحبت کردند.

در این مکالمه تلفنی نتانیاهو از اوباما خواست تا خطوط قرمز مشخصی را برای ایران ترسیم کند اما رئیس جمهور امریکا با این درخواست مخالفت کرد.

علاوه بر اوباما، "لئون پانتا" وزیر دفاع آمریکا نیز چندی پیش درخصوص خطوط قرمز گفته بود که این موضع فقط بحث های سیاسی است و در عمل بی معنی خواهند بود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
صفحات جداگانه
آمار سایت
  • کل مطالب : 1632
  • کل نظرات : 103
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 8
  • آی پی امروز : 313
  • آی پی دیروز : 110
  • بازدید امروز : 1,130
  • باردید دیروز : 163
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,293
  • بازدید ماه : 2,380
  • بازدید سال : 39,191
  • بازدید کلی : 2,386,455