loading...
اخبار روز ایران و جهان
مدیر بازدید : 491 شنبه 27 خرداد 1391 نظرات (0)

نایف بن عبدالعزیز دومین ولی‌عهد عبدالله بن عبدالعزیز شاه سعودی و وزیر کشور عربستان سعودی امروز درگذشت...


شبکه خبری العربیه با اعلام این خبر به نقل از دفتر عبدالله بن عبدالعزیز اعلام کرد که شاهزاده نایف امروز در سفر درمانی خود در کشور نروژ درگذشته است.

بنا بر این گزارش، قرار است نماز میت فردا در مسجد الحرام برگزار شود.

هم‌اکنون شماری از مقامات کشوری و لشکری در حال تسلیت‌گویی به مقامات عالی‌رتبه این کشور هستند.

بنابراین نایف دومین ولی‌عهد برادر بزرگ خود است که طی 10 ماه گذشته قدرت را زودتر از شاه سعودی ترک کرد.

نایف بن عبدالعزیز 79 ساله برادر ملک عبدالله اکتبر گذشته در پی مرگ دیگر برادر خود سلطان بن عبدالعزیز در آمریکا ولی‌عهد برادر بزرگ‌تر خود شد.

نایف 36 سال وزارت کشور عربستان را در تصاحب خود داشت. او در سال 1975 وزیر کشور سعودی شد.

نایف در سال 2009 نیز به معاون دومی نخست وزیر دست یافته بود اما او هم مانند دو برادر دیگر خود بشدت سالخورده و بیمار بود.

نایف بن عبد العزیز بن عبد الرحمن آل سعود متولد 1933 است.

او فرزند ملک عبدالعزیز (پادشاه پیشین عربستان سعودی) و همچنین برادر فهد بن عبدالعزیز (پادشاه پیشین عربستان سعودی) است.

عبدالله بن عبدالعزیز (پادشاه کنونی عربستان سعودی) برادر اوست. عبدالله بن عبدالعزیز در 27 اکتبر 2011، پنج روز پس از درگذشت سلطان بن عبدالعزیز، او را ولی‌عهد عربستان سعودی اعلام کرد.

این در حالی است که ‌عبدالله شاه سعودی از لحاظ جسمانی وضعیت مشابه دو ولیعهد درگذشته خود را دارد و برخی از ناظران و شخصیت‌ها مرگ قریب الوقوع او را انتظار می کشند همچنان که امین الجمیل اسبق لبنان در گفت‌وگو با الجزیره در پاسخ به این سوال که مرگ نایف ناگهانی بود، تاکید کرد که خیر مرگ او با توجه به وضعیت جسمانی که داشت دور از انتظار نبود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
صفحات جداگانه
آمار سایت
  • کل مطالب : 1632
  • کل نظرات : 103
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 8
  • آی پی امروز : 45
  • آی پی دیروز : 322
  • بازدید امروز : 589
  • باردید دیروز : 1,257
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,009
  • بازدید ماه : 3,096
  • بازدید سال : 39,907
  • بازدید کلی : 2,387,171