loading...
اخبار روز ایران و جهان
مدیر بازدید : 331 دوشنبه 07 بهمن 1392 نظرات (0)

\"\"

کسانی که مجموع درآمدشان سالانه بیش از  12 میلیون تومان می‌شود، باید از شمول یارانه‌ بگیران خارج شوند...


ایرج ندیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به بررسی ۲۴ سوال از تبصره هدفمندی در جلسه عصر کمیسیون تلفیق مجلس گفت: کسانی که مجموع درآمدشان سالانه بیش از  12 میلیون تومان می‌شود، باید از شمول یارانه‌ بگیران خارج شوند.

ایرج ندیمی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره بررسی تبصره هدفمندی توسط کمیسیون اقتصادی، گفت: تبصره هدفمندی با حضور یکی از مسئولان معاونت برنامه‌ ریزی و یکی از مسئولان وزارت نیرو در کمیسیون اقتصادی بررسی و سؤالاتی مطرح شد که از جمله آن علت عدم ارسال سیاست‌ها با احکام در لایحه هدفمندی و این که چرا این سیاست‌ها با اعداد و ارقام، همراه با لایحه هدفمندی نیامده است.

ندیمی گفت: موضوع دیگری که در این جلسه مورد سؤال قرار گرفت، این بود که آثار تورمی و نقش قیمت‌ها در افزایش تورم چقدر است؟.

وی افزود: همچنین در این نشست اثرات نقدینگی و چگونگی مدیریت آن، مباحث مربوط به دهک‌ها و حذف برخی از دهک‌ها از شمول دریافت یارانه، کیفیت تقسیم هزینه‌ها بین حامل‌های انرژی به ویژه بنزین و گازوئیل، علت یارانه‌ بگیری ایرانیان خارج از کشور، مباحث مربوط به حمایت از برق و انرژی‌های گاز بررسی شد.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در این جلسه همچنین درباره  63 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده برای درآمد حاصل از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها و 28 هزار میلیارد تومان حاصل از اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها در پارسال صحبت شد.

ایرج ندیمی افزود: در مجموع درباره 24 مورد سؤال در کمیسیون تلفیق بررسی شد.

ندیمی درباره تبصره دولت درباره قانون هدفمندی یارانه ها گفت: معتقدم تبصره هدفمندی به طور حتم تورم به همراه دارد، ولی این تورم باید متناسب با شرایط اقتصادی باشد و نباید اجازه دهیم این تورم به حالت شوک تورمی درآید.

وی افزود: کسانی که مجموع درآمد شان  بیش از 12 میلیون تومان در سال  می‌شود باید از شمول یارانه‌ بگیران خارج شوند و نباید یارانه بگیرند.

عضو کمیسیون انرژی در پاسخ به این سؤال که آیا درآمد 52 هزار میلیارد تومانی مطرح شده در تبصره هدفمندی از محل اصلاح قیمت‌ها قابل تحقق است و در صورت تحقق، بار تورمی دارد یا خیر؟ گفت: از سؤالاتی که مطرح است، همین است که نباید به یکی از این دو گزینه گرفتار شویم؛ یعنی نباید آنقدر قیمت‌ها را افزایش دهیم که حاصل نشود و دچار کسری شویم و همچنین نباید آنقدر قیمت‌ها را گران کنیم که سبب فشار به مردم شود.

ایرج ندیمی پرداخت یارانه به ایرانیان خارج از کشور، ارائه سبد کالا و نیز پرداخت نقدی و غیرنقدی و این که آیا با اجرای هدفمندی رکود بیشتر خواهد شد و برنامه دولت در این باره چیست را از دیگر ابهامات دانست.

ندیمی افزود: چگونگی تقسیم و توزیع حامل‌های انرژی برای مجلس مبهم است و باید شفاف شود و در این باره از مسئولان معاونت نظارت راهبردی خواسته خواهد شد که پاسخگو باشند.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس با بیان این که امروز کمیسیون‌های تخصصی فرصت دارند، نظرات کارشناسی خود درباره هدفمندی را به کمیسیون تلفیق ارائه دهند تصریح کرد: پس از این موضوع کمیسیون تلفیق امشب یا فردا به بررسی این نظرات خواهد پرداخت.

وی افزود: به هرحال اختلاف‌ نظرات اساسی وجود دارد که امیدواریم در جلسه کمیسیون تلفیق با هم‌اندیشی با اعضای دولت به یک نتیجه مطلوب برسیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
صفحات جداگانه
آمار سایت
  • کل مطالب : 1632
  • کل نظرات : 103
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 8
  • آی پی امروز : 306
  • آی پی دیروز : 110
  • بازدید امروز : 1,002
  • باردید دیروز : 163
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,165
  • بازدید ماه : 2,252
  • بازدید سال : 39,063
  • بازدید کلی : 2,386,327