آخرین اخبار روز ایران و جهان را در این سایت بخوانید.

اخبار روز ایران و جهان

جزئیات بخشنامه افزایش دستمزد کارگران در سال 92

بازدید : 4561 |
درباره : اقتصادی , اجتماعی , |
تاریخ : چهارشنبه 07 فروردین 1392 زمان : 17:30

وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی بخشنامه دستمزد 92 كارگران را برای اجرا ابلاغ كرد...



در بخشنامه شش بندی اسدالله عباسی سرپرست وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی درباره مزد 92 كارگران آمده است: شورای عالی كار با حضور نمایندگان سه گروه (دولت، كارفرمایان و كارگران) در جلسه مورخ 1392/12/21، پس از بحث و بررسی راجع به تعیین حداقل مزد سال 1392، در اجرای ماده 41 قانون كار با در نظر گرفتن مصالح كارگران در انطباق هر چه بیشتر میزان درآمد آنان با سطح معیشت و همچنین با توجه به مقتضیات بنگاه های تولیدی و كارفرمایان و شرایط اقتصادی جامعه موارد زیر را به اتفاق آرا مورد تصویب قرار داد.

1- از اول سال 1392 حداقل مزد روزانه با نرخ یكسان برای كلیه كارگران مشمول قانون كار (اعم از قرارداد دائم یا موقت) مبلغ 162375 ریال (یكصد و شصت و دو هزار و سیصد و هفتاد و پنج ریال) تعیین می گرد. همچنین از اول سال 1392 سایر سطوح مزدی نیز روزانه 10 درصد مزد ثابت یا مزد مبنا (موضوع ماده 36 قانون كار) به اضافه روزانه 19485 ریال به نسبت آخرین مزد در سال 1391 افزایش می یابد.

تبصره: با اعمال افزایش این بند مزد شغل كارگران مشمول طرح های طبقه بندی مشاغل مصوب وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی و نیز مزد ثابت سایر كارگران نباید از مبلغ 162375 ریال (یكصد و شصت و دو هزار و سیصد و هفتاد و پنج ریال) بند (1) كمتر شود.

2- به كارگرانی كه در سال 1392 دارای یكسال سابقه كار شده و یا یكسال از دریافت آخرین پایه سنواتی آنان گذشته باشد روزانه مبلغ 3000 ریال نیز به عنوان پایه (سنوات) پرداخت خواهد شد.

تبصره 1: پرداخت مبلغ مربوط به پایه سنواتی كارگران مشمول طرح های طبقه بندی مشاغل مصوب وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی با در نظر گرفتن رقم فوق الذكر برای گروه یك با توجه به دستور العمل و جدول اعلامی توسط اداره كل روابط كار و و جبران خدمت صورت می گیرد.

تبصره 2: به كارگران فصلی به نسبت مدت كاركردشان در سال 1391، میزان مقرر در این بند یا تبصره یك آن حسب مورد تعلق خواهد گرفت.

تبصره 3: بر اساس مصوبه مورخ 1391/12/21 شورای عالی كار و در راستای مهارت محوری و بهره مندی تمامی كارگران و در نتیجه رضایتمندی كارگران با سابقه، از ابتدای سال 1392 همه كارگران دارای قرارداد دائم و موقت مشمول قانون كار كه دارای یك سال سابقه كار شده و با یك سال از دریافت آخرین پایه (سنوات) آنان در همان كارگروه گذشته باشد، اعم از اینكه حق سنوات یا مزایای پایان كار خود را تسویه حساب كرده باشند یا خیر، مشمول دریافت پایه (سنوات) خواهند بود.

3- بر اساس مصوبه مورخ 1387/7/21 شورای عالی كار در جهت افزایش رضایتمندی كارگران و كارفرمایان و به منظور تثبیت و تسری به تمامی كارگران، اعم از دائم و موقت مقرر شد از ابتدای سال 1392 كمك هزینه اقلام مصرفی خانوار به عنوان مزایای رفاهی و انگیزه ای موضوع تبصره 3 ماده 26 قانون كار بابت هر كارگر (اعم از متاهل یا مجرد) ماهانه مبلغ 350000 ریال از سوی كارفرمایان به آنان پرداخت گردد.

4- ضوابط مربوط به چگونگی نحوه اعمال افزایش مقرر در بند (1) و تبصره یك بند (2) در كارگاه هایی كه دارای طرح طبقه بندی مشاغل می باشند و نیز در مورد كارگران كارمزدی و هم چنین چگونگی ارتقاء طبقه شغلی به موجب دستور العمل های اداره كل روابط كار و جبران خدمت خواهد بود.

5- مقررات این مصوبه شامل حال دانش آموزان و دانشجویانی كه در ایام تعطیلات تابستانی در سال 1392 به طور موقت در كارگاه ها اشتغال می یابند، نخواهد شد.

6- واحدهای مشمول قانون كار به منظور ایجاد رابطه هر چه بیشتر مزد و مزایا با بهره وری و تولید و ایجاد انگیزه بیشتر در بین كاركنان خود، علاوه بر اجرای این مصوبه می توانند نسبت به افزایش و برقراری مزایا در قالب موافقت نامه های كارگاهی و پیمان های دسته جمعی و پس از تایید وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی اقدام نمایند.



برچسب ها : بخشنامه افزایش دستمزد کارگران , بخشنامه دستمزد 92 كارگران , وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی , شورای عالی كار , حداقل مزد روزانه سال92 , مزد ثابت یا مزد مبنا , كارگران مشمول طرح های طبقه بندی مشاغل , پایه سنواتی , كارگران فصلی , قرارداد دائم و موقت ,
نویسنده : مدیر | نظرات (0)

اخبار مرتبط

آخرین خبرها

اسامی داوران هفته نخست لیگ برتر اعلام شد
حمله بی‌سابقه پروین به وزیر
طرح تشکیل استان آذربایجان مرزی
حسین فریدون پنجم شهریور محاکمه می شود
هانیه توسلی هم در تلویزیون ممنوع شد
تلاش بغداد برای کاهش تنش تهران لندن
اتحادیه املاک کرج: خانه ارزان شد اما اجاره پایین نیامد
قلعه نویی: اگر فحاشی 100 هزار نفر خوب است آن را به حسن زاده تقدیم می کنم
دروازه بان برزیلی برای حضور در تیم گیتی پسند وارد ایران شد
دزدی هنگفت از جنیفرلوپز
احتمال صدور حکم سه سال حبس برای نجفی
بویینگ 80 فروند هواپیما به ایران می‌فروشد
دوقلوهای داعشی مادر خود را سر بریدند!
واکنش‌ ها به نتایج همه پرسی در انگلیس
رقم کمک هزینه مسکن نمایندگان مجلس
سود وام مسکن کاهش یافت
راز قتل بازیکن سایپا
شبکه "من و تو" جای سالار عقیلی نیست!
مذاکره هوایی ایران و آمریکا کلید خورد
قیمت روز خودروهای وارداتی در بازار+ جدول
کاهش 100 هزار تا 6 میلیونی قیمت خودرو
حضور ناو جنگی ائتلاف دریایی خلیج عدن در ۵ مایلی کشتی «ایران شاهد»
تولید یک هواپیمای جدید 70 نفره در ایران
قیمت دیپلم و لیسانس و دکترا در بازار آزاد!
شش دلیل برای خوردن شکلات تلخ
خواهرزاده فردین در سریال درحاشیه+ تصاویر
چهار باور غلط درباره دویدن
اوباما: ایران بایدبخشی‌از راه‌ حل‌ یمن باشد
ادامه روند کاهشی قیمت اوراق مسکن
ابوبکر البغدادی زخمی شده است؟

ارسال نظر برای این خبر


کد امنیتی رفرش